Zasebnost - Koklja.si

Zasebnost in piškotki
na koklja.si

Osebni podatki naših uporabnikov so naša velika skrb zato jim posvečamo veliko časa in pozornosti. Zagotavljamo vam, da so vsi osebni podatki varovani v naših bazah hkrati pa vam zagotavljamo varno brskanje brez možnosti prestrezanja teh podatkov. Koklja.si je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) kot upravitelj spletnega mesta zavezan k varovanju podatkov svojih uporabnikov.

ZA POTREBE DELOVANJA PORTALA:

  • Uporabniško ime
  • Naslov elektronske pošte
  • IP Naslov (Anonimizirani obliki)
  • Geslo v šifrirani obliki
  • Vse ostale podatke, ki jih prostovoljno vnesete v spletne obrazce
  • Vaše ime (opcijsko)
  • Rojstni podatki (opcijsko)
  • Spol (opcijsko)

Zaradi delovanja in varnosti kolkja.si vse osebne podatke pošilja preko šifrirane povezave, kar zagotavlja s SSL certifikatom.

PIŠKOTKI NA KOKLJA.SI

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na spletno stran), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

ZBIRANJE PODATKOV ZA ANALIZO OBISKA:

S programom za analizo obiska zbiramo določene podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med drugimi ti podatki lahko obsegajo vaš IP naslov, operacijski sistem, vrsto brskalnika, ime domene, dostopni čas, število premikov po spletni strani in spletno mesto s katerega ste prišli na koklja.si. Te podatke potrebujemo za analizo obiskovalcev naše spletne strani in niso povezani z vašimi osebnimi podatki.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Izberite format
Osebnostni kviz
Vprašanja, ki bodo ugotovila vašo zabavno osebnost
Kviz znanja
Kviz namenjen za preverjanje vašega znanja in učenja
Anketa
Ustvarite anketo za pereča vprašanja in debato
Novica
Napišite novico, vstavite fotografije in videje
Seznam
Ustvarite članek s preprostimi seznami
Odprt seznam
Objavite svoje predloge in omogočite glasovanje
Meme
Naložite svojo fotografijo, da ustvarite svoj meme
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Gif
GIF format

Send this to a friend