Eno izmed največjih presenečenj je letos pripravil Asus, ki je predstavil svoj nov igričarski telefon, ki ne boste verjeli, ima čisto snemljivo zračno hlajenje. Telefon je namenjen vsem, ki v prostem času na svojem mobilnem telefonu radi igrajo igre, pod “pokrovom” pa zato skriva neverjetno zmogljive specifikacije, med njimi se najde tudi osemjedrni Qualcommov Snapdragon 845, ki teče kar na 2.96GHz za povrh vsega pa ima telefon kar 8 GB RAM in kar 512 GB polnilnika. Asus se je odločil, da bo za presenečenje poskrbel tudi pri zaslonu, tako ima nov telefon AMOLED zaslon s  kar 90Hz stopnjo osveževanja. Telefon pa poganja kaj drugega kot Android.

ASUS

Za vse tiste, ki ste ljubitelji fotografije, pa boste morda razočarani, kljub osupljivim specifikacijam telefona, pa ta ne ponuja najboljšega fotoaparata na trgu. Na zadnji strani telefona boste tako našli dva fotoaparata z 12 megapixli. V teoriji se to sliši zadovoljivo v praksi pa so prvi testi pokazali, da se fotoaparat ne odnese najbolje v temnejših prostorih, še slabše pa mu kaže pri reprodukciji barv. 

To je prvi telefon, ki ga je izdelal Asus pod svojo igričarsko blagovno znamko ROG (Republic of Gamers). Poleg telefona pa prihajajo še številni dodatki, tako boste lahko telefon spremenili v svojo pravcato konzolo, podobno Nitendu Switch, ki se pripnejo na vaš telefon in poleg dodatne baterije, ki polnijo napravo ponuja še številne dodatne gumbe za pravcato igralno izkušnjo. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na čisto pravo hlajenje, ki telefon s pomočjo ventilatorja ustrezno hladi.


ASUS

Telefon pa je kaj hitro pridobil številne oboževalce, dejstvo pa je, da ROG telefon daleč najbolj zmogljiv napovedan telefon letošnjega leta. Cena telefona pa še ni znana. 


Vaš odziv

Všečno Všečno
1
Všečno
Zabavno Zabavno
0
Zabavno
Poučno Poučno
2
Poučno
WTF WTF
0
WTF
Je*?#*! Je*?#*!
0
Je*?#*!
Za kozlat Za kozlat
0
Za kozlat
Žalostno Žalostno
0
Žalostno

Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Makaron

Izvalinček

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Izberite format
Osebnostni kviz
Vprašanja, ki bodo ugotovila vašo zabavno osebnost
Kviz znanja
Kviz namenjen za preverjanje vašega znanja in učenja
Anketa
Ustvarite anketo za pereča vprašanja in debato
Novica
Napišite novico, vstavite fotografije in videje
Seznam
Ustvarite članek s preprostimi seznami
Odprt seznam
Objavite svoje predloge in omogočite glasovanje
Meme
Naložite svojo fotografijo, da ustvarite svoj meme
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Gif
GIF format

Send this to a friend